Registrer ditt abonnement

Abonnement på Nordic food live gir deg tilgang til alt innhold. Første måned er gratis - deretter kr.199,- pr måned *

Allerede registrert? Login her

Betaling gjøres sikkert med Tickety i samarbeid med Stripe

* Abonnementet binder deg for to måneder, der den første måneden er gratis. Abonnementet fortsetter med normal månedspris (á kr.199,-) etter to måneder. Du kan selv avslutte ditt abonnement her.

** Her legger du inn din Kupong-/rabattkode dersom du har det. Rabatten din blir synlig i betalingsbildet.

Vi forbeholder oss retten til å kontakte deg på et senere tidspunkt og oppfordre til videre abonnement, dersom du velger å avslutte.

Vi er ansvarlig for alt innhold og funksjonalitet på websiden, men ikke ansvarlig for feil eller kostnader ved internettforbindelsen eller enheten du bruker. Kvaliteten på leveransen vil kunne påvirkes av hvor du befinner deg, og hva slags utstyr du bruker. Oppdager du feil på websiden eller mistenker at noen misbruker brukerkontoen din, er det fint om du informerer oss om dette.

Brukernavn og passord skal holdes konfidensielt. Innholdet gjelder kun for privat bruk, og kan kun deles med personer i samme husstand som deg. Du må ikke dele passord til din brukerkonto med andre, eller videreselge eller bruke innholdet kommersielt. Ved mistanke om misbruk eller brudd på disse vilkårene, kan vi sperre eller avslutte kontoen din for å beskytte mot identitetstyveri eller øvrig misbruk. Det er ulovlig og straffbart å skaffe seg uautorisert tilgang til plattformen, kopiere innhold, samt å legge ut innhold fra plattformen på Internett og i sosiale medier uten tillatelse.

Se ellers vår personvernerklæring.

Personvernerklæring Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info